Podravka je Izbrala ClickAttack Ad Server

ClickAttackovo večletno sodelovanje z živilskim velikanom Podravko je  doseglo vrh v začetku l. 2016, ko je Coolinarika začela uporabljati ClickAttackov Ad Server za display mobilnih in namiznih kampanj.

Do tega strateškega gibanja Coolinarike je prišlo zahvaljujoč vrhunskim lastnostim našega Ad Serverja v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami. Namreč,  ClickAttack Ad Server je rešitev v oblaku za dostavo mobilnih in namiznih oglasov, ki podpira napredne opcije ciljanja, obogatene oglasne enote, optimizirano upravljanje s kampanjami in oglasnim inventarjem, fleksibilno poročanje in integracijo z ad tagi in OpenRTB protokolom.

ClickAttack Coolinarika MAS Server implementation

Kljub kopici funkcionalnosti in obsežnim opcijam za upravljanje z oglasnim inventarjem, je uporabniško videnje Ad Strežnika  enostavno, optimalno uporabno in pametno načrtovano s fokusom na varčevanju časa in intuitivni uporabi. Čeprav je primarno kreiran za medije,  lahko Ad Server uporabljajo tudi oglaševalci  in agencije za optimizacijo proračuna in maksimizacijo rezultata pri mobilnih in desktop kampanjah.

Ali vas zanima kaj več o ClickAttack Ad strežniku? Vprašajte nas!

Prijavite se na Newsletter

Bodite na tekočem z najnovejšimi trendi v svetu oglaševanja

Mogoče vas zanimajo tudi naslednji članki?

200+ Medijskih Partnerjev

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več