Desktop oglaševanje

Desktop oglševanje - zanesljiv korak v "online" svet

Število uporabnikov interneta bo kmalu preseglo 3.5 milijarde, torej 50% celotne populacije! V kolikor vam to ni dovolj zadosten razlog, da vaše marketinške aktivnosti usmerite v online, si poglejte naslednjo presenetljivo statistiko: število uporabnikov Facebook-a je zrastlo na 1.55 milijarde, medtem ko Google beleži 2.9 milijarde iskanj na dnevni ravni. Nas še vedno niste kontaktirali?

Medtem, ko se je mobilno oglaševanje izkazalo za najboljšo rešitev za objavo hitrih in enostavnih sporočil, in kljub vsem novostim, ki si jih je oglaševalska industrija zamislila v preteklem desetletju, se je klasičnemu-desktop oglaševanju uspelo obdržati kot opciji za obsežnejša oglasna sporočila.

Izkušnje velikega števila uspešno izvedenih kampanj in več kot 15 milijonov edinstvenih uporabnikov v 7 državah, nam dajejo znanje in strokovnost, da z nami ustvarite zavidljive rezultate v okviru določenega proračuna desktop kampanje.

ic_unique@2xEdinstvenost. Osnovni cilj marketinga je diferencijacija od konkurence in biti inovativen! Vsaka posamezna kampanja predstavlja novi izziv, da damo vse od sebe in da smo z idejo popolnoma drugačni od ostalih.

ic_diversity@2xRaznolikost formatov. Ponujamo vam velik izbor formatov oglasov, tako da lahko predstavite svoje sporočilo v obliki, ki kar najbolje ustreza vaši ciljni skupini.

ic_precise_targeting@2xNatančno ciljanje. Z napredno tehnologijo lahko dosežete ciljno skupino, ki jo želite. Izberite ali želite ciljanje glede na čas in kraj, geografski lokaciji, interesih uporabnika ali po katerem drugem parametru.

ic_screen_size@2xIzkoristite velikost zaslona. Z našo pomočjo lahko do potankosti izkoristite najpomembnejšo lastnost klasičnega-desktop oglaševanja – velikost prostora pred očmi uporabnika. Naša ekipa kreativcev bo vaše marketinško sporočilo pretvorila v fantastično obliko, namenjeno samo za desktop.

ic_estore@2xE-trgovina. Kar se tiče online prodaje, so konverzije z desktopa 2-3 krat večje kot na pametnih telefonih. Naša ekipa bo izkoristila to prednost in približala vaš produkt ali storitev kliku uporabnika.

ic_technology@2xTehnična premoč. Poleg kvalitetnih vsebin potrebujete še kvalitetno tehnologijo s katero boste lahko dosegli zastavljene zahteve. Vašo kampanjo bomo optimizirali, da dosežete maksimalen dobiček.

ic_up_to_date@2xBodite na tekočem. Naš ažuren Account Management bo poskrbel, da boste na tekočem in dobro informirani v vsakem trenutku trajanja kampanje in da prejmete podrobno poročilo o doseženih rezultatih.

ic_goals@2xUstvarite cilje. Naš trud je usmerjen na ustvarjanje buzz-a in doseganje kar se da večjega dosega, s katerim boste dobili nove uporabnike in povečali dobiček.

Sodelujte z nami

Ne izgubljajte dragocenih online minut. ClickAttack ima vse kar potrebujete za korak v online svet na enem mestu. Vstopite z nami v svet marketinga, ki deluje.

Zahtevajte kampanjo

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več