Agencije

ClickAttack - Vaš popolni partner za mobilne kampanje!

Ni potrebe, da navajamo statistike in podatke o pomembnosti prisotnosti blagovnih znamk in oglaševanja na mobilnih napravah. Ste del marketinškega sveta in se zavedate o kakšnih številkah se govori v mobilnem svetu v preteklih nekaj letih. Predvideva se, da bo mobilno oglaševanje začelo podirati lastne rekorde.

Ostane naslednje vprašanje: Ste našli zanesljivega partnerja za realizacijo mobilnih kampanj? V kolikor ga niste in iščete nekoga, ki bo prilagodil vašo obstoječo ali pa zasnoval popolnoma novo mobilno kampanjo, se obrnite na nas.

Izkušnje pridobljene z uspešno realizacijo številnih oglaševalskih kampanj v sodelovanju s preko 50 agencijami je zadosten razlog, da nam daste priložnost. Ne bomo vas razočarali.

Zakaj izbrati ClickAttack?

  • doseg velikega števila uporabnikov
  • lokalna podpora v 7 regijah
  • izvedba kompletnih rešitev
  • prihranek na času in sredstvih
  • prilagoditev potrebam vaše agencije in vaših naročnikov
  • izdelava kreativ po meri

ic_narrowly@2xPosebna usmeritev. Tržišče mobilnega oglaševanja v regiji še vedno ni pripravljeno na vse izzive s katerimi se sooča, število agencij, ki so popolnoma posvečene temu področju pa je majhno. V ClickAttacku se ukvarjamo izključno z mobilnim svetom.

ic_full_support@2xFull support. Vam manjka ideja, ki jo boste predstavili naročniku? Tu smo zato, da to storimo skupaj. Vaše pomanjkanje izkušenj v mobilnem oglaševanju je za nas izziv, da vam nudimo podporo in znanje za uspešno realizacijo mobilnih kampanj..

ic_precise_targeting@2xNapredno ciljanje. S kombinacijo orodij, podatkov in naše marketinške čarovnije dostopajte do uporabnikov, ki jih želi vaš naročnik. Ciljajte jih glede na spol, čas, kraj, njihove interese, geografsko lokacijo ali glede na blagovno znamko in operacijski sistem njihovega pametnega telefona.

ic_creative@2xKreativnost in inovativnost. Spremljamo utrip svetovnih trendov v oglaševanju in formatih mobilnih oglasov s katerimi želimo vzpodbuditi interakcijo uporabnikov z vašo kampanjo. Možnosti scratch, shake, swipe ali scroll, kot različni formati bannerjev v ponudbi (statični in dinamični standardni, king size, fullscreen…), so tu zato, da pritegnejo zanimanje uporabnikov.

ic_optimization@2xOptimizacija. Naša ekipa bo optimizirala vašo kampanjo za vse izbrane kanale z namenom doseči maksimalno učinkovitost vloženih sredstev in ustvariti želene rezultate.

 

Sodelujte z nami

Ker dobri partnerji za agencijo pomenijo prihranek časa in denarja, in tudi živcev!

Zahtevajte sodelovanje

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več