Oglaševanje na družabnih omrežjih

Naroči kampanjo, ki jo bodo kupci "všečkali"

Veliko ljudi svoj dan začne in ga tudi konča s pregledovanjem novic na družabnih omrežjih, raziskave pa kažejo, da povprečen uporabnik pogleda v svoj pametni telefon več kot 250 krat dnevno! To pomeni veliko priložnosti za dostop do potencialnih kupcev.

Upoštevajte dejstvo, da družabna omrežja ne prikazujejo vsak vaš objavljeni post uporabnikom, ki spremljajo vašo spletno stran. Ne smemo pozabiti tudi na to, da so uporabniki prisotni na nekaj družabnih omrežjih.

V današnjem času so redki uporabniki, ki nimajo profila na katerem od družabnih omrežij. Vrednost tamkajšnjih podatkov lahko monetizirate z natančnim ciljanjem vaše oglaševalske kampanje. Mi vemo kako!

ic_rise_of_loyalty@2xPovečuje ugled blagovne znamke in lojalnost uporabnikov. Ljudje bodo namreč bolj pripravljeni verjeti v nek izdelek (in ga tudi kupiti), če so videli, da je isti izdelek na Facebook-u všečkal in priporočil njihov prijatelj.

ic_fall_of_costs@2xZmanjšuje stroške oglaševanja glede na ostale kanale. Odvisno od tega katera je vaša ciljna skupina, vam lahko oglaševanje na družabnih omrežjih zagotovi doseganje večjega števila uporabnikov.

ic_precise_targeting@2xCiljno targetiranje. V kolikor se kampanje na družabnih omrežjih po nečem razlikujejo od ostalih vrst oglaševanja, potem je to morda možnost najnatančnejšega ciljanja končnih uporabnikov.

ic_remarketing@2xRemarketing. V kolikor kupec ne “zgrabi” za oglas v prvem poizkusu, bomo subtilno poskrbeli, da vas vseeno ne pozabi s fino uglašenimi mehanizmi remarketinga.

ic_interaction@2xInterakcija blagovne znamke in uporabnika. V kolikor vaš kupec ve, da vas lahko kontaktira in dobi odgovor v kratkem času, je zelo verjetno, da vas bo priporočil prijatelju.

ic_estore@2xKrepitev namena nakupa. V kombinaciji z ostalimi kanali, npr. mobilnimi aplikacijami in spletom, je oglaševanje na družabnih omrežjih vaš nepremagljiv zaveznik v pridobivanju zaupanja kupcev.

ic_strategy@2xIzboljšuje strategijo oglaševanja. S pomočjo družabnih omrežij boste takoj prejeli povratno informacijo uporabnika in boste lahko prilagodili cilje svojih marketinških aktivnosti, da bi vplivali na področja kjer ste lahko boljši.

Veliko podjetij pristopa k oglaševanju na družabnih omrežjih tako, da samo upošteva “oglaševanje”, tisti družabni del pa pozabijo. Zaradi tega izgubljajo uporabnike!

S ClickAttackom dobite:

  • Kvalitetne vsebine, ki vzpodbujajo nakup
  • Izkušeno ekipo, ki vas bo usmerjala
  • Zanimive, kreativne in interaktivne oglase
  • Analizo konkurence
  • Storitve razvoja in implementacije nagradnih iger
  • Osebne Community management svetovalce
  • Več kanalov: Facebook, Instagram in Twitter

Kako bomo to storili?

Ko zaupate ClickAttacku izvedbo svoje oglaševalske kampanje na družabnih omrežjih, je skrb popolnoma odveč. Z vami smo na vsakem koraku. Najprej z naročnikom dogovorimo cilje kampanje, potem pa naša kreativna ekipa stopi v akcijo s poslanstvom, da za uporabnika ustvari izredno izkušnjo, za vas pa velik uspeh.

Sodelujte z nami

ClickAttackov tim bo vaš zaveznik v boju proti nevidnim kampanjam. Skupaj aktivirajmo vaš marketing na družabnih omrežjih, ki ga bodo uporabniki všečkali.

Kontaktirajte nas

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več