O partnerjih

Tu ste, ker razmišljate o možnosti sodelovanja s ClickAttackom. Hvala in dobrodošli.

Bi nas želeli kaj vprašati? Na vsa vaša povpraševanja bo odgovoril osebno nekdo iz naše ekipe in ne računalniški robot, ki bi vam dal splošen odgovor. Vsak naš partner je drugačen in z vsakim ravnamo individualno. Pri delu z našimi partnerji smo kreativni, prilagodljivi in potrpežljivi. Naš cilj je z vami vzpostaviti dolgoročno sodelovanje, ki temelji na zadovoljstvu, uspehu in kvalitetnem komuniciranju vseh želja in pričakovanj.

Mi nismo eni izmed teh, ki bi vas zavedli in potem odšli. Z vami smo od začetnih pogovorov, zasnove za vas najbolj najbolj optimalne kampanje, in vse do proslavitve njenega uspeha. Skupaj bomo naredili odlično kampanjo ter nato videli, kaj lahko še izboljšamo naslednjič.

Zavedamo se tega, da ima ena negativna ocena enako težo kot deset pozitivnih. Zaradi tega smo ponosni, da so med našimi zadovoljnimi naročniki uspešna podjetja kot so Podravka, Tuš, TechnoMarket, Billa, Auro Domus in mnogi drugi.

Nikoli se ne hvalimo samo z “velikimi igralci” – tudi oni so nekoč bili “majhni”. Upoštevamo, da je vsakemu naročniku njegovo podjetje največje in prav zato vsakemu posvečamo enako skrb, pozornost in nudimo vrhunsko storitev. Komaj čakamo, da v svojo družbo sprejmemo tudi vas!

Postanimo partnerji

Od začetnih pogovorov, prek kreiranja za Vas najbolj optimalne kampanje in vse do proslavitve njenega uspeha. Pojdimo skupaj v marketinške zmage.

Kontaktirajte nas

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več