Mobilno oglaševanje

Z mobilnim oglaševanjem pride oglas v prave roke

Ali ste vedeli, da 80% uporabnikov interneta uporablja pametne telefone? O potencialu mobilnega oglaševanja se govori že preteklih nekaj let in vse več oglaševalcev spoznava pomembnost mobilnega kot primarnega oglaševalskega kanala.

Še posebno danes, ko marketinška sporočila napadajo uporabnike iz vseh medijev istočasno in je edini način za ustvarjanje rezultatov, da jim ponudimo natančno to kar jih zanima.

Prav to je prednost mobilnega oglaševanja. Skozi personalizirano komunikacijo in napredne algoritme ciljanja kreirati ponudbe za konkretno ciljno skupino.

Tako kot 300 zadovoljnih naročnikov za katere smo izvedli številne kampanje, lahko tudi vi skupaj z nami optimizirate svoj oglaševalski proračun s pomočjo mobilnih kreativ in natančnega ciljanja ter ustvarite vidne rezultate!

ic_long_range@2xVelik doseg. Naš obsežen inventorij vsebuje več kot 15 milijonov edinstvenih obiskovalcev v 7 državah ter prek 200 založnikov za vrhunske rezultate oglaševanja.

ic_creative@2xIzdelava kreativ. Ne verjamemo v recikliranje vsebin. V kolikor je potrebno, bo naša ekipa kreativcev poskrbela za izdelavo privlačnih vizualnih rešitev.

ic_campaign_mng@2xUpravljanje kampanj. Naša napredna tehnologija za katero stojijo vrhunski strokovnjaki bo poskrbela za najboljšo optimizacijo vsake kampanje za najboljše rezultate.

ic_advanced_advert@2xNapredno oglaševanje. Uresničite poslovne cilje vaših kampanj s pomočjo inteligentnega retargetinga, mobile-first pristopa in obsežnega inventorija.

ic_precise_targeting@2xNatančno ciljanje. Pridite do vaših ciljnih uporabnikov s kombinacijo izkušenj, orodij in podatkov. Ciljajte svoje skupine glede na spol, specifične interese, blagovno znamko, operacijski sistem telefona in ostale kriterije.

ic_user_in_campaign@2xVključevanje uporabnikov v vašo kampanjo. Vedno smo bili v koraku s svetovnimi oglaševalskimi trendi, prav tako tudi s  formati mobilnih oglasov s katerimi dosežemo interakcijo uporabnikov z vašo kampanjo. Nudimo vam scratch, shake, swipe, scroll… Izbira je vaša.

ic_customer_care@2xSkrb za naročnika. Naš Account Management spremlja potrebe naročnikov, z njimi direktno komunicira in jim dostavlja poročila.

ic_mobile_first@2xMi smo mobile–first platforma za blagovne znamke in agencije. Kreiramo kampanje glede na navade in pričakovanja mobilnih uporabnikov, zato da bi bila vaša kampanja čim bolj vidna, imela čim večji CTR, maksimalno število konverzij, pridobitev novih lead-ov in večji profit.

 

Sodelujte z nami

Predvideva se da bo do 2017. mobilno oglaševanje popolnoma prehitelo desktop oglaševanje. Prehitite statistike in postanite del revolucije mobilnega oglaševanja še danes!

Zahtevajte kampanjo

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več