Kreativne storitve

Kreativne rešitve za vaše oglaševalske izzive

Imate revolucionaren izdelek, veste točno komu ga želite ponuditi in ste se končno odločili za mobilno oglaševanje. Opažate manjkajoči člen? Predpogoj za uspešnost vaše kampanje je kreativa, ki bo privabila vašo ciljno skupino. Za to bodo poskrbeli kreativci ClickAttacka.

Zamislili si bodo kreative, ki bodo govorile jezik, ki ga vaša ciljna skupina razume in pritegnile njihovo pozornost. Ko smo ravno pri pozornosti, ste vedeli da naša oglaševalska besedila dosegajo stopnjo konverzije 25,19 % in stopnjo interakcije celo do 60,95 %?

Od kreativnih začetkov in vse do rezultatov, pozorno vas spremljamo na vsakem koraku. Prepričajte se zakaj katerakoli blagovna znamka, ki se namerava resno oglaševati potrebuje kreativne storitve:

ic_idea@2xIdeja. Našo ekipo sestavljajo kreativci, ki imajo radi nove in neobičajne izzive, navdih pa imajo za izvoz. Obrnite se na nas in skupaj ustvarimo kampanje, ki se jih bodo spominjali.

ic_concept@2xKoncept. Veste približno kaj želite doseči, vendar ne veste kje začeti? Vsaka dobra kampanja se začne z ustvarjanjem kvalitetnega koncepta.

ic_mobile_banners@2xBannerji izključno za mobilne naprave. Mi vam ne ponujamo bannerjev prilagojenih za mobilni telefon, ampak bannerje posebno izdelane za mobilne naprave.

ic_interactive_banners@2xInteraktivni bannerji. Pretresi, podrgni, dotakni – izkoristite prednosti posebnih učinkov HTML5 interaktivnih in rich-media bannerjev in ostalih funkcionalnosti, ki jih omogoča samo mobile.

ic_where_to_go@2xKam po kliku? Mi poskrbimo tudi za čas po kliku uporabnika. Ne dovolite, da vam neoptimizirana kampanja in neizdelana ideja odpeljeta potencialne kupce.

ic_atractive@2xPrivlačen dizajn. Oblikovalci, ki so del naše kreativne ekipe bodo oblikovali vizuale s katerimi bodo pritegnili pozornost uporabnika in ustvarili pozitivno reakcijo.

ic_technology@2xSodobna tehnologija. Naše kreative so več kot le lepe slike. S pomočjo naprednih tehnologij lahko kampanjo vizualno prilagodimo aktivnostim in reakcijam ciljne skupine ter jo učinkovito izvedemo.

Naš kreativni proces

img_02-V1.0

Od predloga koncepta, priprave dizajna, do kreativnega razvoja in predaje končne rešitve. Naša talentirana ekipa bo izdelala kreativo ob kateri vaša ciljna javnost ne bo ostala ravnodušna.

Zahtevajte kampanjo

Ne glede na to ali potrebujete mobilno oglaševalsko kampanjo ali mobilno aplikacijo, zaupajte nam svojo poslovno zgodbo, upe in navdihe in nam dovolite, da vam jih pomagamo uresničiti.

Zahtevajte kreativo

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več