Oglaševalci

Mi znamo pretvoriti vašo idejo v digitalno rešitev!

Je vaše podjetje med 70% družb, ki so v svojo marketinško strategijo vključile tudi mobilni marketing? Ne? Potem ste na pravem mestu. Poleg podatka, da 80% uporabnikov interneta uporablja pametni telefon, je za vas še bolj pomemben podatek, da je v tej skupini uporabnikov zabeležena 64% večja povprečna stopnja konverzije kot pri desktop uporabnikih. Ponujamo vam možnost, da to izkoristite.

Lahko bi vam dali še nekaj podatkov, ki pričajo o pomembnosti vključitve vaše blagovne znamke v mobilni svet, vendar vas ne bomo utrujali s statistikami. Prisotnost v mobilnem svetu ter kampanje kreirane za mobilne naprave niso več opcija. Ne pozabite, da vaša ciljna skupina preživi na mobilnem telefonu več kot 3 ure dnevno.

Trg v regiji še ni pripravljen za vse zahteve mobilnega oglaševanja, vendar se ta trend spreminja, agencije posvečene izključno mobilnemu oglaševanju pa imajo veliko vlogo v tem procesu. ClickAttack se ukvarja izključno z mobile-om,za nas pa govorijo številne uspešno izvedene kampanje, ekipa profesionalcev, celostno znanje in to, da smo vedno korak pred ostalimi.

Zakaj izbrati ClickAttack?

  • doseg velikega števila uporabnikov
  • prihranek na času in sredstvih
  • prilagoditev potrebam vas in vaših naročnikov
  • lokalna podpora v 7 regijah
  • ciljna izvedba oglasov
  • izdelava kreativ in novih formatov bannerjev
  • optimizacija kampanj

ic_precise_targeting@2xNapredno ciljanje. S kombinacijo orodij, podatkov in naše marketinške čarovnije dostopajte do uporabnikov, ki jih želi vaš naročnik. Ciljajte jih glede na spol, čas, kraj, njihove interese, geografsko lokacijo ali glede na blagovno znamko in operacijski sistem njihovega pametnega telefona.

ic_full_support@2xFull support. Vam manjka ideja, ki jo boste predstavili naročniku? Tu smo zato, da to storimo skupaj. Vaše pomanjkanje izkušenj v mobilnem oglaševanju je za nas izziv, da vam nudimo podporo in znanje za uspešno realizacijo mobilnih kampanj.

ic_optimization@2xOptimizacija. Naša ekipa bo optimizirala vašo kampanjo za vse izbrane kanale z namenom doseči maksimalno učinkovitost vloženih sredstev in ustvariti želene rezultate.

ic_creative@2xKreativnost in inovativnost. Spremljamo utrip svetovnih trendov v oglaševanju in formatih mobilnih oglasov s katerimi želimo vzpodbuditi interakcijo uporabnikov z vašo kampanjo. Možnosti scratch, shake, swipe ali scroll, kot različni formati bannerjev v ponudbi (statični in dinamični standardni, king size, fullscreen…), so tu zato, da pritegnejo zanimanje uporabnikov.

ic_mobile_portal@2x

Vsi mediji na dlani. V kolikor bi šli v realizacijo kampanje samostojno bi se srečali z raznimi omejitvami, npr. številom portalov, ki jih lahko vključite znotraj omejitev proračuna. ClickAttackova ekipa vam s svojo razvejano mrežo portalov omogoča, da se izognete tem omejitvam.

 

Sodelujte z nami

V kolikor želite, da vaša ideja zablesti s strokovnim, kreativnim in mobilnim sijajem, nas kontaktirajte - ClickAttack tim vas vneto pričakuje!

Želim sodelovati

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več