Mediji

Pripravite se za prihodnost, ki se je že začela

Predvideva se, da bo v letu 2017 povprečni čas, ki ga bo uporabnik porabil na mobilnem telefonu znašal 3 ure in 18 minut. To pomeni 198 minut možnosti direktne komunikacije z uporabniki.
Ali ni to priložnost, ki jo je potrebno izkoristiti? V kolikor še upoštevate, da več kot 50% obiska na določenem portalu pride ravno z mobilnega telefona, je izračun jasen. Mobilna naprava je kanal, ki bo v prihodnosti popolnoma nadvladal vse ostale kanale.

Prehod v mobilni svet je zelo enostaven, ko veste kaj je potrebno storiti in kaj potrebujete.Ne glede na to ali ste bili pripravljeni na lansiranje v mobilni svet, ali pa vas je presenetilo, ClickAttack je tu, da vam pomaga.
Ste prisotni v svetu medijev? Želite spremljati trende pa ne veste kako? Imate morda mobilno rešitev pa vam manjka monetizacija prostora? Predlagamo, da nadaljujete z branjem.

Več kot 100 realiziranih aplikacij in zadovoljnih medijev pričajo o tem, da nam lahko zaupate. V strokovnost in kreativnost naše ekipe se lahko tudi sami prepričate, ko se spoznate z našim delom na: Google Play Store in iTunes.

Zakaj izbrati ClickAttack?

ic_mobile_portal@2xMobilni portal. V skladu z vašimi idejami boste v trenutku postali online v mobilnem svetu. Naša kreativna ekipa bo vaš portal prilagodila mobilnim zahtevam in ga popolnoma optimizirala za najboljšo uporabniško izkušnjo.

ic_mobile_portal@2xMobilne aplikacije. Razvoj mobilnih aplikacij je absolutni trend na medijskih trgih. Čas, ki ga uporabnik porabi za branje informativnih vsebin znotraj aplikacije, znaša celo 89%!
Ekipa naših programerjev vam bo v zelo kratkem času dostavila aplikacijo z naborom naprednih funkcij, ki bo vizualno prilagojena vaši celostni podobi.identitetu.

Vse že imate urejeno in samo želite postati del naše mreže. Preverite kaj imamo za vas v tem primeru:

ic_integration@2xHitra integracija. Rešitve, ki vam jih ponujamo se lahko hitro prilagodijo vašim specifikacijam in so na voljo v kratkem roku. Integracija je hitra in enostavna ter ne zahteva napornega dela na integraciji kod. Vso potrebno podporo dobite s strani naših strokovnjakov.

ic_diversity@2xRaznovrstnost formatov. Integracija v našo mrežo vam omogoča dostopnost različnih formatov oglaševanja, s katerimi postanete še bolj zanimivi naročnikom. Nudimo vam različne formate kot so standardni, king size ali fullscreen bannerji, kateri so lahko statični ali dinamični (html5). Prav tako lahko vsebujejo video ali opcije za interakcijo z uporabnikom (pretresi, podrgni, dotakni).

ic_attention@2xKreativa, ki privlači pozornost. Člani naše kreativne ekipe bodo oblikovali vmesnik ali sporočilo, ki bo pritegnilo pozornost uporabnika in ustvarilo pozitivno reakcijo. V kolikor že imate idejo, ki bi jo želeli realizirati, vendar ne zmorete sami, se obrnite na nas.

Zakaj izbrati ClickAttack?

  • Povečanje števila obiskovalcev vašega portala z razvojem aplikacije
  • Možnost monetizacije dostopnega traffic-a
  • Dodatna monetizacija skozi realizacijo banner kampanj na vašem portalu
  • Prihod novih naročnikov

Sodelujte  z nami

Bi si želeli pravočasno zagotoviti svoje mesto v katapultu za mobilni svet, kontaktirajte nas in v kratkem poletimo!

Zahtevajte sodelovanje

Naši zadovoljni naročniki

Kontakt

ClickAttack
Trg republike 3
1000 Ljubljana, Slovenia
Telefon:+386 1 3206 282
Email: info.si@clickattack.com

Izvejte več